Uw betrouwbare ICT partner sinds 1997

Nieuwe ronde spookfacturen van NL Domein Host

Het is weer zover, er is een nieuwe ronde spookfacturen aangekomen bij onze klanten. Zij ontvingen een factuur van € 89,90 van NL Domein Host voor webhosting. NL Domein Host stuurt deze spookfacturen in de hoop dat mensen niet goed weten bij wie hun domeinnaam gehost is en de factuur dan betalen. In de kleine letters onderaan in de factuur staat ook dat deze factuur een aanbieding is. Lees hier meer over bij het SIDN (Stichting Domeinnaamregistratie Nederland).
Als uw website bij ons ondergebracht is moet u deze factuur niet betalen. Als u twijfelt neem dan contact met ons op via 0345 - 53 29 27 of [email protected].

Tevreden met deze informatie? Deel het!

Uitgelichte website projecten

Webshop Proday.nl

Proday.nlProday.nl is een zeer goed lopende webshop voor proteïne dieetproducten. Voor deze shop hebben wij niet alleen een website gemaakt (inclusief koppelingen naar iDeal, achteraf betalen en DPD), ook hebben we een voorraad-beheersysteem ontwikkeld voor de eigenaar. Dit systeem is volautomatisch gekoppeld aan de webshop en zaken als de labelprinter.

Sponsoring Theater Culemborg

theaterdefranscheschool.nlWij sponsoren het Culemborgse Theater De Fransche School al jaren. Niet alleen hosten we de website, ook op het gebied van anti-virus, cloudopslag en andere automatiserings uitdagingen mogen wij hen bijstaan. Theater DFS is een heel gezellig lokaal theater met een mooi programma.
Een ideaal avondje uit!
 

Forum Dokter.nl

Dokter.nlDe spil van Joomla site Dokter.nl is een groot medisch forum, gemaakt met het component Kunena. We hebben hier veel maatwerk aanpassingen aan gedaan met name voor advertenties.
Met Dokter.nl hebben we een lange relatie. Zo hebben we reeds enkele keren de lay-out mogen vernieuwen. Op dit moment maakt Dokter.nl gebruik van een aangepast template van Joomlart.

Partner Bolwerk

Tekstdiewerkt.nlMet Bolwerk hebben wij een speciale band. Eigenaar Linda Elzinga is tekstschrijver. Met haar gevoel voor webdesign verzorgt ze ook complete websites. We hebben samen al veel leuke projecten mogen doen, waaronder vdhoogen.nl en bobheeren.nl. Het fijne van onze relatie is dat we elkaar wederzijds helpen: Linda schrijft teksten voor ons en wij ondersteunen haar bij het ontwikkelen van websites.

Daarom KovoKs

  • Ontzorging in uw automatisering
  • Merkonafhankelijke pragmatische oplossingen
  • Informeel en klantgericht in de omgang
  • Focus op langdurige relaties
  • Gedegen IT-strategie adviezen
  • Afspraak is afspraak, wederzijds
  • Direct contact; geen oeverloze klantenservice
Deze site is beschermd met een Comodo SSL certificaatSSL Certificate
KovoKs logo

Vragen?

Live chat