Werkplek | Een optimale werkplek, wij regelen het

Een optimale werkplek, wij regelen het

Het belang van goede automatisering is groter dan ooit. Uw organisatie kan alleen succesvol zijn als uw medewerkers goed geïnformeerd kunnen werken. Zodat ze uw klanten optimaal kunnen bedienen. Daarbij moet alles ‘gewoon’ functioneren, liefst zonder dat u daar omkijken naar heeft. Als partner in business maken wij dat graag mogelijk.

Bij KovoKs is uw automatisering in professionele handen. Van aanschaf, beheer en onderhoud van hardware en software tot werkplek in de cloud en slim gebruik van e-mail. Wij dragen zorg voor uw automatisering. Voor u wel zo gemakkelijk (en vaak ook efficiënter).

Internetverbindingen

Heeft u nog geen of onvoldoende internet verbindingen? Geen nood. Wij verzorgen het aanvragen en installeren van ADSL-, VDSL- en glasvezelverbindingen voor u. Bovendien configureren en beheren wij routers. Dat doen wij snel, efficiënt en tot in de puntjes, zodat u voor u het weet optimaal gebruik kunt maken van het internet.

Vervangende apparatuur

Is uw hardware of software aan vervanging toe? Ook dan helpen wij u met een goed advies en bijbehorende producten. Wij leveren alle bekende merken tegen een goede prijs. Wij verzorgen de installatie, het onderhoud en het beheer voor u, daar heeft u geen omkijken naar. Zo maken wij automatiseren een stuk gemakkelijker.
 

Computer APK

Met onze computer APK weet u precies waar u met uw computer aan toe bent. Voor 59 euro hoort u meer over de verwachte levensduur. En hoe het geheugen, de schijfruimte en de processorcapaciteit te optimaliseren zijn, zodat uw computer weer beter en sneller werkt. Want zeg nou zelf, elke seconde wachttijd is een terugkerende irritatiefactor.

24-uursservice

Problemen houden geen rekening met kantooruren. Wilt u onze expertise ook buiten de gebruikelijke openingstijden inroepen? Neem dan een abonnement op onze calamiteitenservice. Daarmee kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken. Onze ervaren medewerkers lossen uw problemen snel en effectief op, met zo min mogelijk verstoring van uw dagelijkse gang van zaken. Goed geregeld!
 

Ondersteuning op afstand

Tijdens kantooruren kunnen uw medewerkers met hun automatiseringsvragen bij onze helpdesk terecht. Via e-mail, telefonisch of via de chat. We handelen elke vraag zorgvuldig en snel af. Vaak nemen we het scherm even over en kunnen we de meeste problemen direct verhelpen. Dat voorkomt frustraties en uw medewerkers kunnen snel weer aan het werk.

Ondersteuning ter plaatse

Werkt uw hardware of software niet (volledig) naar behoren? Dan komt onze specialist naar u toe voor een analyse en bijbehorende oplossing. Snel ook, als u dat wenst. Want wij begrijpen hoe belangrijk uw automatisering is. En helpen u graag vakkundig weer op weg.
 

Onderhoud voor uw servers

Heeft u niet de tijd of de kennis om uw server optimaal te laten functioneren? Dan nemen wij dit vakkundig van u over. Wij houden uw server up-to-date, installeren de laatste veiligheidsupdates en voeren regelmatig controles uit. Zo voorkomt u mogelijke problemen en incidenten waar u niet op zit te wachten.

Back-up

Uw data is belangrijk, dus wilt u uw informatie ook veilig opslaan. Dat kan via online back-up. Daarmee maakt u via internet snel en eenvoudig een automatische back-up van uw bestanden. Uw gegevens worden veilig bewaard en zijn eenvoudig weer terug te halen. Wij activeren deze service graag voor u. Naar wens zetten wij een failover scenario voor u op, waarbij een passieve server de actieve server kan overnemen in geval van een calamiteit. Een back-up voor uw back-up!

Vragen? Neem contact op met

Arnold Offerman, contactpersoon KovoKs Automatisering
automatisering@kovoks.nl
+31 (0)345 - 532 927

Tevreden met deze informatie? Deel het!

Daarom KovoKs

  • Ontzorging in uw automatisering
  • Merkonafhankelijke pragmatische oplossingen
  • Informeel en klantgericht in de omgang
  • Focus op langdurige relaties
  • Gedegen IT-strategie adviezen
  • Afspraak is afspraak, wederzijds
  • Direct contact; geen oeverloze klantenservice
Deze site is beschermd met een Comodo SSL certificaatSSL Certificate
KovoKs logo