Bedrijfsoplossingen

Voor onze business e-mailoplossingen gebruiken wij Zimbra Collaboration Suite. Dit is een opensource oplossing voor e-mail en samenwerking, met meer dan 100 miljoen eindgebruikers in meer dan 140 landen. Zimbra bevat professionele mogelijkheden voor e-mail, adresboek, agenda, delen van bestanden en taken, en is bereikbaar vanuit webbrowsers, e-mailprogramma's en mobiele apparaten.

Zimbra in de Kovoks-cloudomgeving

U kunt Zimbra vanuit de KovoKs-cloudomgeving gebruiken. Dit is een professionele omgeving in een Europees datacenter. Wij regelen alle zaken als redundantie, back-up en beheer voor een vast bedrag per medewerker per maand. Een veilige en economische keuze!

Uw eigen Zimbra-server in ons datacenter

Bij deze optie krijgt u een aparte Zimbra-installatie binnen ons datacenter. Voor een vast bedrag per maand huurt u de benodigde serverruimte. En krijgt u onze professionele hosting en back-up op uw eigen Zimbra-server. Wij installeren en beheren Zimbra voor u. Aanvullende wensen? Die realiseren wij in overleg. Een veilige en flexibele keuze!

Zimbra in uw eigen IT-omgeving

Wij kunnen de Zimbra-functionaliteiten ook in uw bestaande IT-omgeving implementeren. Wij verzorgen de installatie en configuratie voor u. En het beheer, als u dat graag uit handen geeft. Een kostenbewuste standaard maatwerkoplossing die vlot te implementeren is!

Tevreden met deze informatie? Deel het!

Vragen? Neem contact op met

Micha Kersloot, contactpersoon KovoKs Clouddiensten
clouddiensten@kovoks.nl
+31 (0)345 - 532 927

Daarom KovoKs

  • Ontzorging in uw automatisering
  • Merkonafhankelijke pragmatische oplossingen
  • Informeel en klantgericht in de omgang
  • Focus op langdurige relaties
  • Gedegen IT-strategie adviezen
  • Afspraak is afspraak, wederzijds
  • Direct contact; geen oeverloze klantenservice

Vragen? Stel gerust!

Vragen

 

Chat met ons

Live chat
KovoKs logo