Bedrijfsoplossingen

Voor onze business e-mailoplossingen gebruiken wij Zimbra Collaboration Suite. Dit is een opensource oplossing voor e-mail en samenwerking, met meer dan 100 miljoen eindgebruikers in meer dan 140 landen. Zimbra bevat professionele mogelijkheden voor e-mail, adresboek, agenda, delen van bestanden en taken, en is bereikbaar vanuit webbrowsers, e-mailprogramma's en mobiele apparaten.

Zimbra in de Kovoks-cloudomgeving

U kunt Zimbra vanuit de KovoKs-cloudomgeving gebruiken. Dit is een professionele omgeving in een Europees datacenter. Wij regelen alle zaken als redundantie, back-up en beheer voor een vast bedrag per medewerker per maand. Een veilige en economische keuze!

Uw eigen Zimbra-server in ons datacenter

Bij deze optie krijgt u een aparte Zimbra-installatie binnen ons datacenter. Voor een vast bedrag per maand huurt u de benodigde serverruimte. En krijgt u onze professionele hosting en back-up op uw eigen Zimbra-server. Wij installeren en beheren Zimbra voor u. Aanvullende wensen? Die realiseren wij in overleg. Een veilige en flexibele keuze!

Zimbra in uw eigen IT-omgeving

Wij kunnen de Zimbra-functionaliteiten ook in uw bestaande IT-omgeving implementeren. Wij verzorgen de installatie en configuratie voor u. En het beheer, als u dat graag uit handen geeft. Een kostenbewuste standaard maatwerkoplossing die vlot te implementeren is!

Tevreden met deze informatie? Deel het!

Vragen? Neem contact op met

Micha Kersloot, contactpersoon KovoKs Clouddiensten
[email protected]
+31 (0)345 - 532 927

Daarom KovoKs

  • Ontzorging in uw automatisering
  • Merkonafhankelijke pragmatische oplossingen
  • Informeel en klantgericht in de omgang
  • Focus op langdurige relaties
  • Gedegen IT-strategie adviezen
  • Afspraak is afspraak, wederzijds
  • Direct contact; geen oeverloze klantenservice

Vragen? Stel gerust!

Vragen

 

Chat met ons

Live chat
KovoKs logo