Migratie

Voor de migratie van uw data kunt u in uw bestaande mailclient (Outlook, Outlook Express, Thunderbird) een account toevoegen. Kies voor IMAP en niet voor POP3 en gebruik uw emailadres als gebruikersnaam en als server 'contact.kovoks.nl'. De SMTP-server is niet relevant, maar als deze moet worden ingevuld, gebruik dan de server die u ook gebruikt voor uw oude account.

Nu ziet u in het folderoverzicht het nieuwe account staan. Hieronder kunt u nieuwe mappen aanmaken en de inhoud van uw oude account slepen naar de nieuwe mappen. Controleer tegelijkertijd in de webinterface op contact.kovoks.nl of de wijzigingen die u maakt goed overkomen.

Let er wel op dat in sommige gevallen het slepen van mappen tussen de accounts niet goed gaat. Selecteer dus de berichten binnen een map en kopieer deze, in plaats van het slepen van mappen.

Indien u Microsoft Outlook gebruikt, dan wordt alle informatie opgeslagen in een .pst bestand. Wij stellen een tool ter beschikking waarmee het mogelijk is om de informatie uit het .pst bestand met een paar simpele klikken over te hevelen naar KovoKs Contact.

Tevreden met deze informatie? Deel het!

Vragen? Neem contact op met

Micha Kersloot, contactpersoon KovoKs Clouddiensten
clouddiensten@kovoks.nl

Daarom KovoKs

• Ontzorging in uw automatisering
  • Merkonafhankelijke pragmatische oplossingen
  • Informeel en klantgericht in de omgang
  • Focus op langdurige relaties
  • Gedegen IT-strategie adviezen
  • Afspraak is afspraak, wederzijds
  • Direct contact; geen oeverloze klantenservice

Vragen? Stel gerust!

Vragen

Chat met ons

Live chat
KovoKs logo