Bestandsopslag passend bij uw organisatie

Vrijwel alles gaat tegenwoordig met computers. Dat maakt het managen van bestanden een hele uitdaging, maar wel een belangrijke! Goed bestandsbeheer helpt medewerkers vlot informatie te vinden en te delen. Onderling of met klanten. En dat is weer belangrijk om slagvaardig en effectief te kunnen werken.

Maar hoe zijn bestanden het beste te delen? Hoe raken ze niet kwijt? Hoe is het versiebeheer geregeld? En wat als u geen toegang tot het netwerk of internet heeft, maar wel wilt kunnen werken?

Slimme oplossingen

Voor het betere bestandsbeheer hebben wij slimme oplossingen, gebaseerd op OwnCloud-technologie. Dit houdt in dat bestanden op de eigen computer én op een centrale server staan. Zo kunnen collega’s met dezelfde bestanden werken. Bestanden zijn zelfs te delen met klanten of leveranciers. Oudere versies van een bestand worden automatisch bewaard en ook (per ongeluk) gewiste bestanden zijn eenvoudig terug te vinden. Dat is nog eens prettig én veilig werken.

Kies voor onze algemene cloudomgeving

Bij deze optie maakt u gebruik van de functionaliteiten van OwnCloud vanuit de KovoKs-cloudomgeving. Dit is een professionele omgeving in een Europees datacenter. Voor een vast bedrag per medewerker per maand regelen wij alle zaken als redundantie, back-up en beheer. Een veilige en economische keuze!

Kies voor een eigen implementatie in ons datacenter

Kiest u voor eigen implementatie, dan krijgt u een aparte OwnCloud-installatie binnen ons datacenter. En maakt u gebruik van onze professionele hosting en back-up op uw eigen OwnCloud-server. Voor een vast bedrag per maand huurt u de benodigde serverruimte. Wij installeren en beheren uw OwnCloud voor u. Heeft u aanvullende wensen? Dan realiseren wij die in overleg. Een veilige en flexibele keuze!

Kies voor een eigen implementatie in uw eigen omgeving

Bij deze optie implementeren wij de OwnCloud-functionaliteiten in uw bestaande IT-omgeving. Wij verzorgen de installatie en configuratie voor u. En nemen u desgewenst ook het beheer uit handen. Een kostenbewuste standaard maatwerkoplossing die vlot te implementeren is!

Tevreden met deze informatie? Deel het!

Vragen? Neem contact op met

Micha Kersloot, contactpersoon KovoKs Clouddiensten
clouddiensten@kovoks.nl
+31 (0)345 - 532 927

Daarom KovoKs

  • Ontzorging in uw automatisering
  • Merkonafhankelijke pragmatische oplossingen
  • Informeel en klantgericht in de omgang
  • Focus op langdurige relaties
  • Gedegen IT-strategie adviezen
  • Afspraak is afspraak, wederzijds
  • Direct contact; geen oeverloze klantenservice

Vragen? Stel gerust!

Vragen

 

Chat met ons

Live chat
KovoKs logo