Hosting, ontwikkeling, beheer en monitoring

De eerste paar seconden van bezoekers op uw website maken vaak het verschil tussen zaken doen of verder zoeken. Daarom is webdesign ook zo belangrijk. Heeft uw website niet meer de juiste uitstraling? Brengt de site te weinig leads? Haken (mobiele) bezoekers af en wilt u daar verandering in brengen? Dan kunnen wij helpen.

Wij creëren websites op basis van uw wensen en behoeften. Standaard of maatwerk websites, net wat u wilt en passend bij uw budget. Websites die werken op elk apparaat, van desktop tot mobiel. Uiteraard zijn websites die wij maken snel, veilig en zoekmachinevriendelijk. En uiteraard hebben we een uitgebreid netwerk met tekstschrijvers, fotografen en andere professionals die we voor u kunnen inschakelen.

U krijgt uw eigen Content Management Systeem (Joomla of WordPress), zodat u gemakkelijk zelf wijzigingen kunt doorvoeren. Al kunnen wij dat ook voor u doen.

Beveiligingscertificaten

Verwerkt uw website gevoelige (klant)gegevens? Dan kunnen wij de verbinding tussen de computer van uw bezoekers en uw website extra beveiligen met beveiligingscertificaten (SSL). Daarmee worden alle gegevens tussen de computer van uw bezoekers en de website via een beveiligde en versleutelde verbinding verstuurd en zijn ze niet te onderscheppen. Een website met SSL-certificaat is te herkennen aan een gesloten of groen hangslotje in de browser en een webadres dat begint met https://. Lees meer...

Beheer

Wij kunnen het gehele proces rond een nieuwe website voor u verzorgen, van domeinnaamregistratie en webdesign tot en met webhosting. U heeft één aanspreekpunt, dat is wel zo plezierig. Onze cloudservers zijn ondergebracht bij Hetzner in Duitsland. Natuurlijk dragen wij zorg voor optimale snelheid en veiligheid met verschillende monitoringtools, zoals MyJoomla. Daar heeft u geen omkijken naar.
 

Maatwerk

Wij ontwikkelen ook complexere applicaties, denk aan webshops, grote fora, portals en Android-apps. Of het nu gaat om koppelingen naar uw administratiesysteem of complete portals om b.v. uw voorraad mee te beheren, onze in-house programmeurs maken van elk groot- of kleinschalig project een succes.

Webwinkels

Wilt u uw producten online verkopen? Dan is investeren in een webwinkel een must. Er zijn veel betaalbare e-commerce oplossingen, zoals HikaShop voor Joomla. Wij kunnen deze volledig voor u inrichten, inclusief het configureren van iDeal als betaalmiddel. Zodat u een veilige, snelle en zoekmachinevriendelijke webshop krijgt die uw omzet een boost kan geven.

Vragen? Neem contact op met

Marijke Verkaik, contactpersoon KovoKs Webdiensten
webdiensten@kovoks.nl
+31 (0)345 - 532 927

Uitgelichte website projecten

Webshop Proday.nl

Proday.nlProday.nl is een zeer goed lopende webshop voor proteïne dieetproducten. Voor deze shop hebben wij niet alleen een website gemaakt (inclusief koppelingen naar iDeal, achteraf betalen en DPD), ook hebben we een voorraad-beheersysteem ontwikkeld voor de eigenaar. Dit systeem is volautomatisch gekoppeld aan de webshop en zaken als de labelprinter.

Sponsoring Theater Culemborg

theaterdefranscheschool.nlWij sponsoren het Culemborgse Theater De Fransche School al jaren. Niet alleen hosten we de website, ook op het gebied van anti-virus, cloudopslag en andere automatiserings uitdagingen mogen wij hen bijstaan. Theater DFS is een heel gezellig lokaal theater met een mooi programma.
Een ideaal avondje uit!
 

Wordpress Enoteca.nl

Enoteca.nlEnoteca is een van onze eerste en trouwste klanten. Niet alleen hosten en monitoren wij wordpress website enoteca.nl, we hebben voor hen ook een op maat gemaakte portal ontwikkeld voor het beheer van hun orderadministratie m.b.t. het importeren van wijnen. Enoteca is de grootste ambassadeur van Italiaanse wijnen. Zij bedienen 300+ importeurs.

Partner Linda Heeren

Tekstdiewerkt.nlMet Linda Heeren hebben wij een speciale band. Van oorsprong is Linda Elzinga tekstschrijver, maar met haar gevoel voor webdesign verzorgt ze ook complete websites. We hebben samen al veel leuke projecten mogen doen, waaronder Dynamicsandmore.com en bobheeren.nl. Het fijne van onze relatie is dat we elkaar wederzijds helpen: Linda schrijft teksten voor ons en wij ondersteunen haar bij het ontwikkelen van websites.

Daarom KovoKs

  • Ontzorging in uw automatisering
  • Merkonafhankelijke pragmatische oplossingen
  • Informeel en klantgericht in de omgang
  • Focus op langdurige relaties
  • Gedegen IT-strategie adviezen
  • Afspraak is afspraak, wederzijds
  • Direct contact; geen oeverloze klantenservice

Vragen? Stel gerust!

Vragen

 

Chat met ons

Live chat
KovoKs logo