Uw betrouwbare ICT partner sinds 1997

U bent welkom!

We zijn inmiddels een week of drie geleden verhuisd en zijn helemaal gesetteld. Bij deze nodigen we u graag uit om eens langs te komen en hallo te zeggen. Heeft u daar geen mogelijkheden voor, dan is er altijd nog de foto:

DSC 13883

Wat doen wij met de feestdagen?

De feestdagen vallen mooi in het weekend dit jaar, dus de enige dag dat wij gesloten zijn is komende maandag, tweede kerstdag.
Hele fijne dagen toegewenst en laten we hopen op een intrigerend 2017.

Groetjes, Micha, Tom, Arnold en Marijke

KovoKs is jarig: Wie jarig is trakteert!

Op 30 september is KovoKs alweer jarig en zijn we 18 geworden. Om dit feest samen met u te vieren geven wij de gehele maand oktober 10% korting op ons standaard uurtarief. Deze korting geldt voor alle werkzaamheden aan uw computers, uw servers en uw netwerk. Een uitgelezen moment dus om de ICT in uw kantoor weer eens goed op orde te brengen. Bekijk op www.kovoks.nl/werkplek wat wij voor u kunnen betekenen.

Nieuwe oude collega

Arnold Marijke en MichaWe zijn erg blij met de komst van onze "nieuwe" medewerker Arnold Offerman (links op de foto), sommigen van jullie zullen nog weten dat hij in het verleden al bij ons gewerkt heeft. We kwamen de laatste tijd dermate in tijdnood om iedereen goed van dienst te zijn dat we hem weer hebben kunnen aannemen. Hij past op persoonlijk vlak naadloos bij ons. Professioneel levert hij zeer hoogwaardig werk en deelt hij ons gevoel voor verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, humor en denken in maatwerkoplossingen. Dat maakt hem de perfecte nieuwe, oude collega!

Daarom KovoKs

  • Ontzorging in uw automatisering
  • Merkonafhankelijke pragmatische oplossingen
  • Informeel en klantgericht in de omgang
  • Focus op langdurige relaties
  • Gedegen IT-strategie adviezen
  • Afspraak is afspraak, wederzijds
  • Direct contact; geen oeverloze klantenservice
Deze site is beschermd met een Comodo SSL certificaatSSL Certificate

Ook een SSL certificaat? Meer informatie...
KovoKs logo