Uw betrouwbare ICT partner sinds 1997

Vervangende apparatuur

Wanneer onze medewerkers vastgesteld hebben dat de apparatuur of software vervangen moet worden, kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe producten. Wij leveren alle bekende merken tegen een goede prijs. Het onderhoud verzorgen wij dan weer zodat u zich met uw werk bezig kunt houden. Zo maken wij automatiseren een stuk makkelijker.

Oplossing op de werkplek

Een conclusie van onze medewerker kan zijn dat er specialistische handelingen ter plekke nodig zijn om uw soft- of hardware weer optimaal te laten functioneren. In dat geval zal een medewerker van KovoKs u bezoeken om het probleem te analyseren en op te lossen. Uiteraard komt hij of zij in overleg met u zo snel mogelijk. Want wij begrijpen hoe belangrijk uw automatisering is en helpen u daarom snel weer op weg.

Ondersteuning op afstand, snel en eenvoudig

De medewerker van KovoKs die uw telefoontje aanneemt, is een gespecialiseerde allrounder op automatiseringsgebied en daardoor snel in staat uw probleem te analyseren. In bepaalde gevallen zal hij of zij u telefonisch aan kunnen geven hoe u het probleem op kunt lossen. In andere gevallen kan hij of zij inloggen op uw server en het probleem van afstand analyseren en oplossen door instellingen te wijzigen of fouten te herstellen. Snel, eenvoudig en goedkoop! Als er garantie of service op de apparatuur of software zit, of er is een bijzonder probleem dan belt onze medewerker graag de leverancier voor u. Gebleken is dat dit u veel tijd kan besparen. Vooral ook omdat wij over de nodige rechtstreekse contacten beschikken.

Daarom KovoKs

  • Ontzorging in uw automatisering
  • Merkonafhankelijke pragmatische oplossingen
  • Informeel en klantgericht in de omgang
  • Focus op langdurige relaties
  • Gedegen IT-strategie adviezen
  • Afspraak is afspraak, wederzijds
  • Direct contact; geen oeverloze klantenservice

Vragen? Stel gerust!

Vragen

 

Chat met ons

Live chat
KovoKs logo