Uw betrouwbare ICT partner sinds 1997

Thunderbird e-mailclient

Download nu Thunderbird 1.0Thunderbird e-mailclient van Mozilla maakt e-mail veiliger, sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren, met behulp van de beste toepassingen die hiervoor op de markt zijn, zoals intelligente ongewenste berichten filters, ingebouwde spellingscontrole, de mogelijkheid om uitbreidingen voor het programma te downloaden, en nog veel meer.

Doordat Thunderbird gebasseerd is op open broncode, of open source is het gratis te downloaden, dus u kunt het zonder risico uitproberen.

download thunderbird

Lees meer: Thunderbird e-mailclient

Firefox webbrowser

Download hier gratis FirefoxUit de statistieken is gebleken dat steeds meer mensen de internetbrowser Firefox gebruiken. Waarom?

 • Firefox is zeer veilig
  Deze browser is gebouwd voor veiligheid, dus er kan geen spyware op uw computer geïnstalleerd worden. Bovendien is deze browser minder virus gevoelig, want veruit de meeste virussen zijn geschreven voor Internet Explorer.

 • FireFox is gratis te downloaden
  Het is een gratis browser, want hij is gemaakt met open broncode. Vele vrijwilligers met verstand van zaken hebben deze browser ontwikkeld, er zit dus geen bedrijf achter. Dat betekent ook er regelmatig een nieuwe versie van de browser is. Als er een probleem ontstaat door bijvoorbeeld een virus, wordt daar direct een oplossing voor gevonden.

 • U kunt reclames blokkeren
  Firefox kan hinderlijke reclame pop-up's automatisch voor u blokkeren.
download thunderbird

Lees meer: Firefox webbrowser

OpenOffice, goed alternatief voor Microsoft Office

download openofficeDe vraag naar OpenOffice als alternatief voor Microsoft Office is dit moment aan het groeien. Een aantal gemeentelijke instanties hebben het al succesvol geïmplementeerd. OpenOffice bevat evenals als Microsoft Office gangbare applicaties zoals een tekstverwerker, spreadsheet en presentatie software. Documenten die gemaakt zijn met Microsoft Office zijn prima te openen in OpenOffice en ook weer te bewaren als Microsoft document mocht dat nodig zijn.
download thunderbird


Lees meer: OpenOffice, goed alternatief voor Microsoft Office

Daarom KovoKs

 • Ontzorging in uw automatisering
 • Merkonafhankelijke pragmatische oplossingen
 • Informeel en klantgericht in de omgang
 • Focus op langdurige relaties
 • Gedegen IT-strategie adviezen
 • Afspraak is afspraak, wederzijds
 • Direct contact; geen oeverloze klantenservice

Vragen? Stel gerust!

Vragen

 

Chat met ons

Live chat
KovoKs logo