Uw betrouwbare ICT partner sinds 1997

Boatfuel: prachtig vrije tijds project!

Ook in zijn vrije tijd zit Tom niet stil. Samen met ontwerper Ingo Malchow heeft hij de website en Android app "Boatfuel" opgezet. Met deze zeer handige pagina/app zie je een overzicht van plaatsen in Europa waar je kunt tanken met je boot. En dan zo accuraat dat je in sommige gevallen met streetview de pomp kunt zien! Superhandig dat je met je mobiel al voordat je aankomt in een haven kunt zien waar je kunt tanken...
Bezoekers kunnen zelf nieuwe tankplaatsen opgeven via de site, dus de site groeit snel door. Google Play storeNeem zelf eens een kijkje, wie weet weet je ook nog een tankplaats! Zie www.boatfuel.eu

Upgrade KovoKs Contact

KovoKs ContactOp vrijdag 22 april zal KovoKs Contact wegens een upgrade niet of verminderd beschikbaar zijn. De werkzaamheden zullen plaatsvinden tussen 20 uur 's avonds en 9 uur zaterdag ochtend. Wij zullen in dat tijdslot KovoKs Contact bijwerken naar een nieuwe versie. Hierdoor wordt KovoKs Contact nog makkelijker in het gebruik. U als gebruiker hoeft hier niets voor te doen.
Wat is KovoKs Contact en welke voordelen heeft het gebruik ervan voor uw bedrijf?

De nieuwe versie brengt enkele veranderingen met zich mee, de belangrijkste zijn:
  • Op dit moment is er een 'Documenten' en een 'Aktentas' tab. Deze twee functies worden samengevoegd onder het kopje 'Aktetas. Vanaf dat moment is ook versiebeheer toegevoegd. Dat betekent dat als u of uw collega's een document wijzigt u altijd nog kunt terugkeren naar een oudere versie van het document. Ook kunt u een document lokaal op uw computer bewerken en weer toevoegen aan KovoKs Contact zonder dat andere collega's in de tussentijd het document kunnen bewerken.
  • Het wordt mogelijk om mails en afspraken die u heeft verwijderd en daarna ook uit de prullenbak heeft verwijderd zelf terug te halen. Gedurende 30 dagen kunt u dus de uit de prullenbak verwijderde items nog terughalen. We hebben gemerkt dat dit een van de meest voorkomende problemen is bij onze klanten.

Afscheid Theo Jacobi

theoBegin april hebben we met een gezellig etentje officieel afscheid genomen van Theo (klik hier voor de foto's!). Met zijn 10 jaar dienstverband was hij onze oudste medewerker. Zowel omdat hij de eerste medewerker was van KovoKs en qua leeftijd. Vanaf 1 april is hij aan het genieten van zijn verdiende pensioen.

De afgelopen jaren heeft Theo ons team versterkt op het gebied van inkoop, verkoop en technische support. Zijn taken zullen grotendeels overgenomen worden door Arnold Offerman.

We wensen Theo heel veel (reis)plezier,

Tom, Micha, Arnold en Marijke.

Daarom KovoKs

  • Ontzorging in uw automatisering
  • Merkonafhankelijke pragmatische oplossingen
  • Informeel en klantgericht in de omgang
  • Focus op langdurige relaties
  • Gedegen IT-strategie adviezen
  • Afspraak is afspraak, wederzijds
  • Direct contact; geen oeverloze klantenservice

Vragen? Stel gerust!

Vragen

 

Chat met ons

Live chat