Uw betrouwbare ICT partner sinds 1997

Hulp op Afstand

Toen we in 1997 met KovoKs begonnen was er nog geen keus, bij elke storing sprongen we in de auto en kwamen naar u toe. Tijden zijn veranderd; in 71% van de gevallen kunnen we de storing op afstand oplossen. Wij bieden u dan ook een abonnement met een vast tarief aan, waarbij u onbeperkt gebruikt kunt maken van onze hulp op afstand.

Hoe werkt het?
U sluit een hulp-op-afstand-abonnement bij ons af. Indien zich een storing op uw werkplek voordoet kunt u ons bellen. Onze technische medewerkers helpen u direct. Wordt het ingewikkelder, dan kunnen wij met moderne en veilige technologie uw werkplek overnemen en met u meekijken naar het probleem. Uiteraard mag u ons ook per mail vragen stellen.

Korting!
Kunnen we onverhoopt de storing niet op afstand verhelpen, dan springen we alsnog in de auto, u krijgt dan wel 10% korting op ons uurtarief. Zo heeft u de kosten van dit abonnement er wel heel snel uit!

Bespaar op uw kosten
Als rechtgeaarde ondernemer heeft u op dit moment maar één vraag: wat kost het? € 19,50 per werkplek per maand. Dit betekent dat wanneer u 15 minuten per maand met ons belt, het abonnement al goedkoper is!

U vindt het aanmeldforumulier in onze folder.

Opdrachtgevers


Wij helpen u met uw hardware problemen!

Eén telefoontje aan ons is voldoende. De medewerker die u te woord staat, zal u direct helpen. U hoeft niet te wachten om doorverbonden te worden. Hij of zij heeft meer dan voldoende specialistische kennis om uw probleem te analyseren en een oplossing voor te stellen.

Diverse mogelijkheden
Als het gaat om oplossingen zijn er meerdere situaties denkbaar: (klik voor meer info)

Daarom KovoKs

  • Ontzorging in uw automatisering
  • Merkonafhankelijke pragmatische oplossingen
  • Informeel en klantgericht in de omgang
  • Focus op langdurige relaties
  • Gedegen IT-strategie adviezen
  • Afspraak is afspraak, wederzijds
  • Direct contact; geen oeverloze klantenservice

Vragen? Stel gerust!

Vragen

 

Chat met ons

Live chat
KovoKs logo