Werkplek | Een optimale werkplek, wij regelen het

Een optimale werkplek, wij regelen het

Het belang van goede automatisering is groter dan ooit. Uw organisatie kan alleen succesvol zijn als uw medewerkers goed geïnformeerd kunnen werken. Zodat ze uw klanten optimaal kunnen bedienen. Daarbij moet alles ‘gewoon’ functioneren, liefst zonder dat u daar omkijken naar heeft. Als partner in business maken wij dat graag mogelijk.

Bij KovoKs is uw automatisering in professionele handen. Van aanschaf, beheer en onderhoud van hardware en software tot werkplek in de cloud en slim gebruik van e-mail. Wij dragen zorg voor uw automatisering. Voor u wel zo gemakkelijk (en vaak ook efficiënter).

Internetverbindingen

Heeft u nog geen of onvoldoende internet verbindingen? Geen nood. Wij verzorgen het aanvragen en installeren van ADSL-, VDSL- en glasvezelverbindingen snel en efficiënt voor u. Bovendien configureren en beheren wij routers.

Vervangende apparatuur

Voor het aanschaffen of vervangen van hard- en software helpen wij u met een goed advies en bijbehorende producten. Wij verzorgen ook de installatie, het onderhoud en het beheer voor u, daar heeft u geen omkijken naar.
 

24-uursservice

Problemen houden geen rekening met kantooruren. Wilt u onze expertise ook buiten de gebruikelijke openingstijden inroepen? Neem een abonnement op onze calamiteitenservice daarmee kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken.

Ondersteuning op afstand

Tijdens kantooruren kunnen uw medewerkers met hun automatiseringsvragen bij onze helpdesk terecht. Via e-mail, telefonisch of via de chat. We handelen elke vraag zorgvuldig en snel af. Vaak nemen we het scherm even over en kunnen we de meeste problemen direct verhelpen.
 

Ondersteuning ter plaatse

Werkt uw hardware of software niet (volledig) naar behoren? Dan komt onze specialist naar u toe voor een analyse en bijbehorende oplossing. Snel ook, als u dat wenst. Want wij begrijpen hoe belangrijk uw automatisering is. En helpen u graag vakkundig weer op weg.

Onderhoud voor uw servers

Heeft u niet de tijd of de kennis om uw server optimaal te laten functioneren? Dan nemen wij dit vakkundig van u over. Wij houden uw server up-to-date, installeren de laatste veiligheidsupdates en voeren regelmatig controles uit.
 

Back-up

Uw data is belangrijk, dus wilt u uw informatie ook veilig opslaan. Met online back-up maakt u via internet snel en eenvoudig een automatische back-up van uw bestanden. Wij activeren deze service graag voor u. Naar wens zetten wij een failover scenario voor u op, waarbij een passieve server de actieve server kan overnemen in geval van een calamiteit. Een back-up voor uw back-up!

Tevreden met deze informatie? Deel het!

Vragen? Neem contact op met

Micha Kersloot, contactpersoon KovoKs Clouddiensten
clouddiensten@kovoks.nl
+31 (0)345 - 532 927

Daarom KovoKs

  • Ontzorging in uw automatisering
  • Merkonafhankelijke pragmatische oplossingen
  • Informeel en klantgericht in de omgang
  • Focus op langdurige relaties
  • Gedegen IT-strategie adviezen
  • Afspraak is afspraak, wederzijds
  • Direct contact; geen oeverloze klantenservice

Vragen? Stel gerust!

Vragen

 

Chat met ons

Live chat
KovoKs logo