... Of je je eigen domeinnaam wilt kopen

Je wordt gebeld of gemaild door een bedrijf met de vraag of je een variant van je eigen domeinnaam wilt kopen. Daarbij zeggen ze dan dat er een andere partij is die die domeinnaam graag wil kopen en dat jij voorrang zou hebben. In feite is het gewoon een semi-agressieve verkoper of telefonische spam. De kosten voor het registreren via hun is altijd veel en veel te hoog. Maar blijkbaar is deze methode wel succesvol voor hen, want verschillende bedrijven doen dit zo - en al jaren. Overigens is er nooit een 'andere partij' die die domeinnaam wil kopen, het is een manier om je onder druk te zetten om tot aanschaf over te gaan.
De aangeboden domeinnaam is in de meeste gevallen beschikbaar en wij kunnen deze voor je registreren tegen normale prijzen.
Kortom, als dit je overkomt niet terugbellen, niet in trappen en ophangen als ze weer bellen.

Welke CMS'en bieden jullie aan?

We ontwikkelen sites altijd op basis van Joomla of WordPress. Bij ingewikkelde sites kunnen we ook andere Open Source pakketten koppelen aan deze CMS'en denk b.v. aan een voorraadbeheer systeem. Zo ontwikkelen we websites op maat.

Is mijn website veilig bij jullie?

1. Door middel van actieve monitoring van uw website zorgen wij ervoor dat er niks kan gebeuren. We houden updates van uw site en extra geïnstalleerde functionaliteiten bij en stellen uw site optimaal in. Dit is allemaal inbegrepen in ons webhosting pakket.
2. Al onze servers en diensten worden continue in de gaten gehouden, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Kan ik mijn website zelf bewerken?

U kunt uw site ten alle tijden zelf bewerken via een eenvoudig systeem dat wij neerzetten. U kunt uw teksten zelf bewerken met een tekst editor, daarnaast kunt u ook uw menu aanpassen, afbeeldingen plaatsen etc.

Vragen? Neem contact op met

Marijke Verkaik, contactpersoon KovoKs Webdiensten
webdiensten@kovoks.nl
+31 (0)345 - 532 927

Daarom KovoKs

  • Ontzorging in uw automatisering
  • Merkonafhankelijke pragmatische oplossingen
  • Informeel en klantgericht in de omgang
  • Focus op langdurige relaties
  • Gedegen IT-strategie adviezen
  • Afspraak is afspraak, wederzijds
  • Direct contact; geen oeverloze klantenservice

Vragen? Stel gerust!

Vragen

 

Chat met ons

Live chat
KovoKs logo