Uw betrouwbare ICT partner sinds 1997

Blog

Afscheid van Arnold

Vandaag werkt Arnold voor het laatst bij ons. Hij heeft bijna vijf jaar bij ons gewerkt. De IT-wereld verandert snel en hij heeft besloten om zijn specialistische kennis bij een ander bedrijf in praktijk te gaan brengen. Voor veel klanten is hij het eerste aanspreekpunt geweest de afgelopen jaren.

"Na vandaag sluit ik een bijzonder hoofdstuk in mijn leven af, ik heb veel geleerd van Marijke, Micha en Tom. Ik zal het prettige contact dat ik met hen en met velen van U heb gehad zeker missen! Veel geluk voor de toekomst! Groet, Arnold"

We wensen Arnold veel succes in zijn nieuwe baan en bedanken hem voor de vele jaren van inzet en enthousiasme.

Micha, Tom & Marijke

KovoKs is jarig: Wie jarig is trakteert!

Op 30 september is KovoKs alweer jarig en zijn we 18 geworden. Om dit feest samen met u te vieren geven wij de gehele maand oktober 10% korting op ons standaard uurtarief. Deze korting geldt voor alle werkzaamheden aan uw computers, uw servers en uw netwerk. Een uitgelezen moment dus om de ICT in uw kantoor weer eens goed op orde te brengen. Bekijk op www.kovoks.nl/werkplek wat wij voor u kunnen betekenen.

Nieuwe oude collega

Arnold Marijke en MichaWe zijn erg blij met de komst van onze "nieuwe" medewerker Arnold Offerman (links op de foto), sommigen van jullie zullen nog weten dat hij in het verleden al bij ons gewerkt heeft. We kwamen de laatste tijd dermate in tijdnood om iedereen goed van dienst te zijn dat we hem weer hebben kunnen aannemen. Hij past op persoonlijk vlak naadloos bij ons. Professioneel levert hij zeer hoogwaardig werk en deelt hij ons gevoel voor verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, humor en denken in maatwerkoplossingen. Dat maakt hem de perfecte nieuwe, oude collega!

KovoKs Contact demo groot succes!

Op onze demo middag van vrijdag 12 november werd KovoKs Contact met groot enthousiasme ontvangen. De middag werd gestart met een korte introductie van Zimbra, het programma dat gebruikt wordt voor KovoKs Contact en een korte blik op de nabije toekomst. Daarna vond een uitgebreide demonstratie van de mogelijkheden plaats en was er de mogelijkheid om vragen te stellen en het zelf uit te proberen.

De bezoekers waren onder de indruk van de mogelijkheden en zagen goede mogelijkheden om KovoKs Contact te integreren in hun eigen situatie. Een van de bezoekers vond het systeem te uitgebreid voor wat zij zochten, echter de maandag erop hadden zij toch besloten om KovoKs Contact te gaan gebruiken.

Mocht u nu ook meer willen weten van KovoKs Contact, klik hier, vraag dan een live demo account aan of neem contact met ons op voor een demonstratie.

Tevreden met deze informatie? Deel het!

Daarom KovoKs

  • Ontzorging in uw automatisering
  • Merkonafhankelijke pragmatische oplossingen
  • Informeel en klantgericht in de omgang
  • Focus op langdurige relaties
  • Gedegen IT-strategie adviezen
  • Afspraak is afspraak, wederzijds
  • Direct contact; geen oeverloze klantenservice

Vragen? Stel gerust!

Vragen

 

Chat met ons

Live chat
KovoKs logo