Hulp op afstand

Vul de code in die u van ons gekregen heeft en klik op verbinden.
Wie zijn wij? Afdrukken
KovoKs is in 1997 als eenmanszaak opgericht door Micha Kersloot en toen Tom erbij kwam in 1999 werd het een VOF. Exact tien jaar later is KovoKs omgezet in een BV en in 2009 zijn we verhuisd naar een groter pand op het industrieterrein van Culemborg. Al sinds het begin gebruiken we Open Source Software om de automatiseringsvraagstukken van onze klanten op te lossen. Inmiddels hebben we besloten om deze kennis van Open Source prominenter aan te bieden onder de naam OwnIT. Klik hier om naar de OwnIT site te gaan.

Maar wie zij wij nu eigenlijk?
  • michaMicha Kersloot
    Meer dan 15 jaar geleden heb ik het bedrijf KovoKs opgericht en KovoKs een aantal jaren geleden is daar de OpenSource tak OwnIT uit voortgekomen. Ik houd mij dagelijks bezig met het uitbrengen van adviezen op het gebied van Open Source en het installeren, instellen en onderhouden van diverse Open Source applicaties en Linuxservers.

  • tomTom Albers
    Samen met Micha Kersloot, ben ik eigenaar van KovoKs. Naast het runnen van ons bedrijf besteed ik veel van mijn tijd in programmeren aan Covide, Joomla en WordPress. Ik wijzig de werking en functionaliteiten van websites en internetapplicaties en programmeer nieuwe functionaliteit op maat. In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan de ontwikkeling van KDE (Linux besturingssysteem).

  • marijkeMarijke Verkaik
    Ik ben verantwoordelijk voor het vormgeven en opzetten van alle CMS-websites onze klanten en het realiseren/onderhouden van al onze eigen sites. Ik codeer alle templates, ontwerp soms ook templates en als er maatwerk gewenst is stuur ik onze PHP-programmeur aan. Daarnaast onderhoud ik alle Joomla Startpagina's.